forum pbf pokemon
doświadczony trener
Witajcie u mnie czyli admina forum. Tutaj przyjmuje ludzi do gry u mnie. Wystarczy że wypełnisz ten formularz:
imię(w grze):
nazwisko( w grze):
starter:
historia:
wygląd:
wiek i płeć(w grze):
cele:
dodatkowy ekwipunek(tablet, laptop itp.):
profesja(trener lub koordynator):
profesja drugoplanowa( co wam do głowy przyjdzie):
region i miasto startowe:
po wypełnieniu formularzu czekasz na akceptacje lub odrzucenie.
Imie: Denar
Nazwisko:Eliter
Starter:Chespin
Historia: Urodził się w Kalos, pokemony już chciał zbierać od 2 roku życia, oglądając pokemony w walkach, tak mu się spodobało, że chciał mieć jednego znich.
wygląd:czarne włosy, zielona bluzka,brązowe spodnie
Cele: Zostać mistrzem pokemon
Dodatkowy ekwipunek: tablet,laptop,pokedex,kilkanaście pokebali
Profesja:trener
Profesja drugoplanowa:determinator
Region i miasto startowe: Kalos Lumiose
Ostatnio edytowany przez kubson89 (2014-10-06 18:54:37)
doświadczony trener
1. pokedexa i pokeballe dostaję się automatycznie.
2. krótka historia ale dobra.
szczerze mówiąc przyjmuję po znajomości.
gra i karta postaci się robią.
napisz w zapisie jak wyglądasz bo zawieszę grę!!!!!!
imię:Pitter
nazwisko:Mega
starter:charmander
historia:Mieszkałem w biednej wiosce pewnego dnia przybył moltres i spalił wioskę . wtedy w niebie widziałem zekroma i od tamtego czasu postanowiłem zostać trenerem pokemonów.jednak musiałem czekać aż dwa lata. każdej nocy wchodziłem na drzewo i myślałem żeby złapać zekroma ale gdy miałem 12 lat widziałem że nie złapię zekroma. Oczywiście gdybym spotkał zekroma bym się bał bo po spotkaniu z strasznym moltresa . tyle lat żyłem strachu przed zekromem a teraz już się nie boję . I tak nagle postanowiłem złapać zekroma . oglądając przechodzących trenerów i polubiłem charmandery i dlatego wybrałem go na startera.pewnego dnia postanowiłem zostać trenerem pokemonów.
wygląd: kasztanowe włosy, ubrany w białą koszulkę z czarną kamizelką i ciemne jeansy.
cele:
-złapać zekroma i moltresa.
-odbudować wioskę.
dodatkowy ekwipunek: latarka, jagody.
profesja: trener
profesja drugoplanowa: regowiec
region i miasto startowe: johto, new bark Town
Ostatnio edytowany przez kubiasz89 (2014-09-28 18:55:19)
doświadczony trener
już robię grę i kartę postaci czyli jednym słowem przyjęty.
Daniel
Kot
Pichu
Kiedy miał 8 lat zniszczono jego dom, nikt nie mógł mu pomóc, -Zaraz,zaraz przecież mój pokemon mi pomoże w drodze do nowego życia.
Czarna bluzka z kapturem, szare spodnie i brązowe włosy.
Odbudować miasto i zostać mistrzem w swoim regionie.
pokedex, telefon, tablet z informacjami na temat zabytków
trener
wokalista
johto; violet city
doświadczony trener
przyjęty
trener
imię:Horace
nazwisko:ketchup
ksywa:,,rider"
starter:chimchar
historia:w wieku 6 lat otrzymał od kolegów ksywkę ,,rider" choć inni ciągle z powodu nazwiska nazywali go Pudliszki z letnich zbiorów.dalej jego historia potoczyła się szybko.
jego rodzice nie lubili pokemonów.2 lata później zmarł jego ojciec a matka miesiąc później na zawał gdy zobaczyła że jej syn przyniósł rannego chimchara do domu.jak ukończył 18 lat wyniósł się z domu i sprzedał dom.za zdobyte pieniądze kupił bilet na lot do kalos.
wygląd:czarna bluza z napisem rider, jeansy, buty.
cele:
-znaleźć nowy region i utworzyć dla niego ligę gdzie on byłby mistrzem.
-wygrać ligi dwóch regionów, najlepiej przed zrealizowaniem punktu pierwszego.
-znaleźć brata i zaproponować mu bycie członkiem elite four w regionie ,,ridera".
dodatkowy ekwipunek:bilet na lot do kalos, telefon, pokenav.
profesja:trener
profesja drugoplanowa:ninja
region i miasto startowe:na początek czekam na samolot do lumiose city w kalos a więc ten port.jakby co to port lotniczy w którym jestem znajduję się w na obrzeżach miasta goldenrood.
doświadczony trener
spoko, przyjmuję.
tylko napisz mi co to za ten region ,,ridera".
doświadczony trener
uwaga,uwaga, mam jeszcze 2 wolne miejsca(choć ponieważ kubson89 nie odpisuje będą pewnie zaraz 3).
Gość
imię : denar
nazwisko: bogaty
ksywka : kolega żula flula
starter: froakie
historia: Był sobie raz kolega żula flameknighta. Który zobaczył latające coś co ma 16 słupków nad głową. I chciał strzelić kulą do pinkponga i sprzedać na allegro za 2 grosze . I pojmali go gwardziści z z papiereem toaletowym . W psychiatryku wytłumaczyli że to Arceus i spotkał faceta z pokeballami i poprosiłem go o pokeball i złapał froakiego . I ewoluował w green ninja i pokonał lige pokemon i spotkał kolegę żula i napili się bimbru i złapali wszystkie pokemony otworzyli bimber . I złapali zespół gej i zamknęli w banku. I dostali go za 2000 łyżeczek . I kierownik zaprosił żonę do klatki zamknął i że zrobiła mu bagietkę w piekarni więzienej . I żyli w klatce i szczęśliwie . I na świat spadły bomby atomowe z pokemonami. KONIEC.
Wygląd: mam duże bicepsy 6 pak i mięśnie
Cele : mieć wszystkie pokemony
Dodatkowy : laptop telefon tablet mapa
Profesja: TRENER
Profesje : Tata wielki Terminatorowy-błazen
Region : Jotto violet KONIEC.
doświadczony trener
odrzucam
1.historia!jak to niby mam kontynuować!no powiedz mi kurwa!
2.wygląd,czy każdy człowiek jest klatą bez nóg,bez rąk, bez głowy?!
imię: Johny
nazwisko:Eaglestorm
starter: Aron
historia: Siedziałem na moim krześle bujanym gdy nagle na niebie zobaczyłem stado pidgeyów. Wstałem i aż nie mogłem zamknąć buzi ze szczęścia bo jako pierwszy w wiosce zobaczyłem Arceusa. I pobiegłem za nim w pogoń i znalazłem ruiny i weszłem i zobaczyłem stolik ze strojem i 5 pustych pokeballi i 1 z pokemonem . Później wyszedłem i zobaczyłem iż że rattata wybiegł z gąszczu i wyglądał jakby chciał walczyć i to była dobra sposobność by wypróbować mojego pokemona w akcji. I wyrzucilem poke balla i ukazał mi się aron mój wymarzony pokemon Aron i powiedziałem mu żeby użył Quick Ataku i później zrobił unik .
-rattataaaa-krzyknął rattata i użył tail whip po czym zaatakował tackle.
Aron zrobił unik i powiedziałem mu by zaatakował tackle .
Aron go spłoszył ratatata uciekł i spotkałem zdyszanego i zostaliśmy przyjaciółmi i powiedziałem do niego jak się nazywa a on opowiedział flame . i wyruszyliśmy w wspólną podróż .
wygląd: mam 12 lat jestem chudym i wysokim chłopcem , koszulkę niebieską czerwone spodnie , żółtą czapkę z daszkiem .
cele: chce być mistrzem pokemon i zdobyć dużo pokemonów , mieć 20 lat , i zabić Stalina i mieć wszytkie eeveelucje
dodatkowy : i samsunga w zlotej obudowie i laptop .
towarzysze podróży flameknight i jego eevee
profesja: trener
profesja drugo planowa : jestem dzieckiem i za młody by pracować.
region i miasto : johto i obrzeża violet city
Ostatnio edytowany przez pawlo (2015-08-18 10:34:25)
doświadczony trener
dobra,przyjęty.
przygoda i karta postaci się robią
Imię: Karol
Nazwisko: Koreski
Starter: Eevee
Historia: Od początku pokoleń, każdy członek rodziny przekazywał kolejnej osobie pokemona, lecz kiedy rodzice Karola zmarli , Karol wziął pokeballa z Eevee, spakował swoje rzeczy do torby i ruszył w podróż, żeby zostać mistrzem sali, jak wyruszył natrafił na swojego przyjaciela Daniela, pogadali sobie i poszedł dalej poczuł głód więc poszedł do restauracji rodzinnej i poprosił o naleśniki z serem na wynos, znalazł karmę dla pokemona i ruszyli szukać przygód.
Wygląd: żółta czapka z daszkiem, zielona bluza z kapturem i logo pokemon, spodnie czarne i buty sportowe
Cele: Zostać mistrzem sali, mistrzem pokemon, kucharzem i programistą
Dodatkowy ekwipunek: tablet, komputer, smartphone, książka, naleśniki w pudełku x10, karma
Profesja: trener
Profesja drugoplanowa: gracz
Region i miasto startowe: Kalos,Lumiose city
Ostatnio edytowany przez kubson89 (2015-12-29 11:42:45)